tableau vivant

de vloer van de nieuwe, veel grotere expositieruimte van monument kamp vught wordt aangesmeerd

inmiddels ligt-ie er vlak en strak bij, de nieuwe vloer van de expositieruimte van nationaal monument kamp vught. maar op de laatste dag van mei waren deze drie mannen nog maar net halverwege het aansmeren van de plek waar al in november de compleet nieuwe vaste tentoonstelling van het herinneringscentrum te zien moet zijn.
werk in uitvoering levert soms een mooi tableau vivant op. zoals hier. als ik de foto zelf niet geschoten had, zou ik getwijfeld hebben of hier niet sprake was van professioneel poseren. maar nee, dit is echt echt.
als fotograaf en vrijwilliger (gids/rondleider/workshopdocent) bij nationaal monument kamp vught volg ik de uitbreiding en renovatie van het herinneringscentrum op de voet, vanaf de eerste spa die de grond in ging tot - bij leven en welzijn - de openingshandeling die ergens in november plaats moet hebben.
aan de hand van de beelden moet je straks het hele proces kunnen volgen. ik probeer daarbij wel steeds mensen in beeld te hebben. het is mooi om echte vaklieden aan het werk te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *