roos & roos

dubbelportret van roos van der miessen voor haar ingepakte snoepwinkeltje: op een fotodoekje en in real life

dubbelroos is ook niet verkeerd, moet ze gedacht hebben. de uitbaatster van snoepwinkel de bossche suikeroom poseert voor haar zaak, die is ingepakt in doeken waarachter schilders het pand van een nieuw verfje voorzien. die doeken vormen geen uitdagende uitstraling voor wie er al dat lekkers wil kopen. maar daar had roos wat op gedacht: zij zelf achter de toonbank met al die zoetigheden zou de gevel kunnen sieren: wist je tenminste wat je binnen kon verwachten. en daar was een foto van: de mijne. bijna een jaar geleden maakte ik een foto van roos in haar winkeltje. "een gestolen momentje", vond roos toen zelf. maar dat heb ik goed gemaakt door een beetje reclame te maken door mijn blogje te delen op facebook.
begin deze week werd het pand 'ingepakt'. of ze mijn foto mocht gebruiken? ach, was het toch niet dat momentje dat ik gestolen had? dus geen probleem.
en zo hangt roos nu aan de gevel van haar winkel - hoewel dat wat luguber klinkt. maar ze poseert ervoor in real life. met dat hangen valt het dus mee ;-).

roos achter de toonbank van de bossche suikeroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *