de schoonheid van nabij

zonsondergang langs de vogelenzang
zonsondergang langs de vogelenzang

wie mij en mijn werk een beetje volgt, weet dat ik qua fotografische onderwerpen eigenlijk een echte huismus ben. wat je van ver haalt mag dan spreekwoordelijk lekker zijn, ik blijf het liefst 'in de buurt'. ik zoek graag de schoonheid in mijn eigen omgeving, de schoonheid van nabij.
waarom zou je 't ver zoeken als je maar drie kilometer hoeft te fietsen (of lopen) om bij het vallen van de avond een panorama als dit te kunnen vastleggen. acht foto's, camera verticaal, uit de hand geschoten, later in photoshop aan elkaar geplakt...
maar inderdaad wel op een prachtig stukje nederland, brabant, de meierij van den bosch. hier grenst het dorp den dungen aan het dorp sint-michielsgestel (wel beide tot één gemeente behorend), langs de provinciale weg tussen den bosch en schijndel. langs de bomen in het midden van het panorama loopt een landbouwweg die 'de vogelenzang' heet. nou valt het met die zang vaak wat tegen, maar er huist wel een havik die er vaak z'n rondjes vliegt als ik er langs rijd. ook heel mooi.
dit is zo'n plek waar ik de zon graag zie ondergaan...

geef uw browser de ruimte en klik op de foto voor de volledige 1.600 pixels breedte.
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *