nieuwe kunsthal

de nieuwe kunsthal boschveld aan de vughterstraat in den bosch
de nieuwe kunsthal boschveld aan de vughterstraat in den bosch

zondag is aan de vughterstraat in den bosch de nieuwe kunsthal boschveld geopend met de expositie 'bij het zigzagpad'. vanmiddag ben ik er even een kijkje wezen nemen. dat zou ik iedereen wel willen aanraden.
er zijn tot 12 maart werken te zien van otto egberts, corrie de boer, roel van der aa, dennis amatdjais, tijs van bakel, roos holleman, folke janssen, jeanne rombouts en fred geven.

prachtig licht in het middengedeelte van de kunsthal, met ook links en rechts nog expositieruimten
prachtig licht in het middengedeelte van de kunsthal, met ook links en rechts nog expositieruimten

op deze nieuwe plek - waar de galerie in elk geval een jaar kan blijven zitten - is de kunsthal een voortzetting van de expositieruimte waar initiatiefnemer een artistiek leider oscar schrover het enkele jaren geleden allemaal is begonnen: in de wijk boschveld, in een oud bedrijvencomplex dat nu gesloopt gaat worden om plaats te maken voor een nieuwe woonwijk.
de website van de kunsthal meldt nog dat er 3,50 euro entree wordt geheven, maar de eerstkomende tijd wordt daarvan nog even afgezien, om het publiek de kans te geven zomaar even binnen te wippen.
dit voorjaar staan in de kunsthal nog de bosch open expo en een solo-expositie van ton frenken op het programma.

de kunsthal boschveld is gevestigd aan de vughterstraat 234 in den bosch. openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00. de entree is voorlopig gratis, maar de non-profit organisatie moet draaien op vrijwillige bijdragen.
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *