in verval

fotograaf jan mulders kijk naar schokkende beelden van fotograaf alejandro cegarra over venezuela, een land in verval

het zijn indrukwekkende beelden, de foto's in de serie 'state of decay' (in staat van verval) van de venezolaanse fotograaf alejandro cegarra. vijftien tot twintig jaar geleden leek het venezuela voor de wind te gaan, daarna zette het verval in. en cegarra volgde de teloorgang van zijn land met zijn camera. hij won er de derde prijs in de verhalende fotoseries van de world press photo competitie mee.
'state of decay' is een van de pakkende fotoreportages op de world press photo tentoonstelling in de voormalige willem 2 sigarenfabriek aan de boschdijkstraat in den bosch. gebiologeerd kijkt hier de bossche fotograaf jan mulders naar het werk van cegarra op de officiële openingsbijeenkomst van de expositie. mulders stelde vorig jaar tegenover de willem 2, in de verkadefabriek, zijn fotoserie 'alles voor de show' ten toon, over showworstelaars.

nog enkele foto's van de world press photo tentoonstelling, die tot 8 december te zien is in de voormalige willem 2 sigarenfabriek aan de boschdijkstraat in den bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *