quatre-mains aan het water

20150627_2106__DSF6974x_crop
de cellisten mariette freijzer en rené berman vanavond aan de poeldonksedijk in den dungen

een mooi concert van de cellisten mariette freijzer en rené berman, gisteravond aan een wiel langs de poeldonksedijk in den dungen. vier handen aan het klavier, dat kennen we wel, maar twee strijkstokken en een dubbele vingerzetting op de hals van de cello is niet bepaald dagelijkse kost. het klonk zelfs zo maar midden in het land heel fraai. en naast muzikaal was het ook nog erg vermakelijk.
de gelegenheid: de opening van den dungens eigen biënnale, de kunstweek 'tussen kunst en keer', dit jaar voor de tweede keer gehouden (en vaak wordt dan, zoals nu, ook meteen maar van een traditie gesproken).
tussen alle spullen op de tafels vond ik er nergens informatie over een website - wat me in hogen mate bevreemdde.
mijn vrouw, joke van de ven-van riessen doet ook mee en exposeert haar schilderijen aan de overkant van dezelfde poeldonksedijk, bij theehuisje van orrikes. op beide websites is wel meer informatie te vinden.
'tussen kunst en keer' duurt tot en met 5 juli en is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur. leg even aan bij van orrikes' theehuisje (poeldonksedijk 7). daar weten ze er alles over te vertellen.
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *