je ziet meer als je minder mag (2)

mooie symmetrie op een veghels industrieterrein. de pruiken op de boompjes aan de edisonweg doen me meteen denken aan de stampertjes zoals fiep westendorp die tekende voor annie m.g. schmidts pluk van de pettenflat.

er mag weer minder dan een week geleden en nog steeds probeer ik meer te zien nu minder mag. nog steeds grijpt het coronavirus om zich heen (hoewel het in brabant de goede kant op lijkt te gaan) en wordt ons aangeraden het binnen toch vooral boven het buiten te verkiezen - maar dat lukt me toch niet helemaal. een fietstocht, een wandeling, een rondje hardlopen - het moet kunnen, maar op een zonnige dag als deze moet je dan wel op je qui vive zijn. niet alle wandelaars, fietsers en hardlopers nemen het al te nauw met die anderhalve meter. maar ik geloof dat ik ze dit weekeinde toch allemaal wel op afstand heb weten te houden.
een week geleden plaatste ik de eerste foto's in de serie 'je ziet meer als je minder mag'. allemaal foto's waar ik niet op uit was, maar die zichzelf aandienden. dat was serie één, hierna volgt serie twee.

met onder meer een eenzame fietser (absoluut voldoende afstand), de begraafplaats van oud-empel, veghels noordkade en drie kastelen (heeswijk, seldensate en nieuw herlaer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *