je ziet meer als je minder mag

mijn laatste 'straatfoto' voordat de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus toesloegen: genieten van de zon op een terrasje aan de ridderstraat in den bosch op zaterdag 7 maart

zaterdag 7 maart nog leek er weinig aan de hand. heerlijk zonnetje. allemaal genietende mensen in het hartje van den bosch. de ridderstraat voor de helft gevuld met slagschaduw en voor de andere helft met een vol, zonnig terras.
lang leve de lente.
maar sindsdien is straatfotografie - waarbij het toch vooral gaat om het fotograferen van mensen in de stedelijke omgeving - niet de handigste bezigheid. landschapsfotografie dan? ik zou de regio uit moeten om landschappen vast te leggen die ik al niet in alle seizoenen had gefotografeerd. komt nog bij dat in elk landschap nu op elk moment van de dag wel een wandelaar een storende factor in het beeld is.
een paar weken inmiddels leef ik naar het motto waaronder mijn nicht hester vandaag een fotoserie op facebook plaatste: je ziet meer als je minder mag. want zo is het. elke dag een eind fietsen en/of een stuk wandelen en goed uit je doppen kijken... er blijven nieuwe dingen in beeld komen. ook in tijden van corona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *